Bokstäver till barnrummet

Vill du göra roliga bokstäver till barnrummet? Använd då pappersbokstäver och scrappa! Här har jag scrappat Emmas namn som hänger inne i hennes rum. Jag har börjat med att måla alla bokstäver i varsin hobbylack. Till bokstaven E har jag sedan använt ett sött scrapbookingpapper i brun nyans. Efter det har jag tryckt in i pappersbokstaven olika brads som glittrar. Löven sitter på en grön ståltråd som jag också har tryckt in i pappen. Jag använder dubbelhäftad tejp i olika tjocklekar för att sätta fast papper och tygband. Bladet på lövet limmar jag fast.

Till den rosa bokstaven M har jag använt många olika favoritmaterial. Scrapbookingpappret är rosa med gulliga rådjur och fjärilar. Runt hela bokstaven har jag tejpat fast ett prickigt band och runt allt scrapbookingpapper har jag tejpat fast ett tunt rosa sammetsband. För att sätta fast blommorna har jag tryckt in en brads in i bokstaven i mitten av blommorna. Till slut har jag limmat fast en fjäder.

Den andra bokstaven M har jag målat med gult som grundfärg. Efter det har jag målat stora runda orangea prickar på framsidan. Till sist har jag tejpat fast ett tygband runt kanterna av bokstaven. Tyllet satt redan fast på tygbandet från början.

Sista bokstaven har jag en turkos bakgrund och på den har jag satt fast ett blått scrapbooking papper med ugglor som motiv. Runt kanterna har jag klistrat fast ett sammetsband med en genomskinlig dekoration. Tyllblommorna har jag gjort genom att ta ett bit tyll och bara skrynklat ihop, sedan har jag satt in en brads i mitten av tyllet och sett till så att vecken finns kvar. Sen har jag bara tryckt in bradsen i bokstaven. Det sista jag gjorde på bokstaven A var att sätta fast en ljusgrön tass med en brads.

 

Kommentera