En hall fylld med guld

Jag har blivit helt såld på guld i heminredningen så nu är vår hall fylld med guld! Det är svårt att inte komma med själv på bilden när man fotar speglar.?

 

Trådkorgarna är från Ica Home – tryck här för att se mer hur jag har fixat till dem. Nedan ser du en större modell av trådkorgarna som hänger direkt vid ytterdörren. Jag älskar detaljerna på spegelramen!

Guldtemat har vuxit fram från möbler och inredning som jag har ärvt från min mormor. Det började med att vi hade mormors byrå med marmorskiva och hennes lampfot i hallen. Taklampan kommer också från min mormor.

Nedan är olika inredningsdetaljer jag har hittat med guldtema. Gröna glasskålen med guldhölje är ett loppisfynd – perfekt till bilnyckeln. Krokarna på tavlan med Family Keys har jag målat med samma guldfärg som trådkorgarna.

 

Båda guldskålarna nedan kommer från Åhléns. I den stora skålen ställer jag ett glas i mitten så blir den till en vas. För att ha blommorna på plats har jag gjort en blomsterhållare av pärlor – tryck här för att se mer hur jag har gjort blomsterhållaren.

 

Kommentera