En midsommarstång till bordet

Gör en egen midsommarstång till bordet av tandpetare, pärlor, blomtråd och hobbyfärg? Nedan ser du hur jag sätter ihop två tandpetare som jag har kapat av med en gersax. Där korset är gröper jag ur lite från vardera tandpetare så att bitarna passar bättre ihop. Jag använder limpistol för att limma ihop tandpetarna samt att limma på korset på en liten dekorationsblomma i trä. Sedan målar jag midsommarstången i grön hobbylack.

 

Den här tråden som jag använder är en blomtråd från Panduro. Jag virar runt den några varv runt stammen innan jag trär på små gröna glaspärlor. I de tre kanthörnen limmar jag fast blomtråden i kanterna med limpistolen. Jag gör små cirklar med rosa och röda glaspärlor, klipper till blomtråden och formar till en krok som jag hänger på den gröna pärltråden. Alla skarvar limmar jag fast med limpistolen.

 

Jag avslutar med att måla all synlig blomtråd och lim med den gröna hobbylacken. Tryck här för att se hur jag har gjort vimpeln i gult och blått ???

Kommentera