Ett badrum i svart och vitt

Nu när jag har samlat ihop bilderna från renoveringen av badrummet i dockskåpsrenoveringen kommer jag på att jag och Tobbe renoverade badrummet i vår första lägenhet till just svart och vitt ⚫️⚪️?. Första bilden här i inlägget ser du hur badrumsmöblerna såg ut från början. I ett tidigare inlägg beskriver jag hur jag har lagt golvet.

Från början satt toaletten fast på en större genomskinlig platta. Jag tog bort plattan och limmade fast toaletten på en lindlist som jag målade i svart hobbyfärg. Efter det målade jag toalettlocket med samma hobbyfärg och likaså badkaret. Väggen dekoreras med en tavla som är ett förminskat foto av en tavla som Emma har målat med mig som motiv ?.

Jag fotade tvål, schampoflaskan och tandkräm som vi använder hemma – sen förminskade jag bilderna jättemycket i datorn. För att få fast bilderna på flaskorna och tandkrämstuben sätter jag fast genomskinlig plast runt om bilden. Jag klipper ut handdukar i fleece – perfekt material att ha till barnens lek då tyget inte behöver fållas. Här finns ett tidigare inlägg där jag beskriver hur jag har tillverkat handdukshyllan till badrummet. På baksidan av hyllan har jag limmat på en mjukmagnet så kan den kan hänga på alla väggar i badrummet.

 

Kommentera