Ett nytt barnkök!

Nu är hela barnköket klart i min renovering! De sista detaljerna som jag gör är att sätta fast lite dekorplast i guld ⚜️ Så himla nöjd jag är med resultat – ett jätteroligt projekt att göra! ? Jag använder ett begagnat kök som jag monterar isär innan jag målar det. Färgen jag använder är en utomhusfärg från Panduro så att barnköket ska vara tåligt att lekas med utomhus. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska ordna för tak till vår framsida utanför huset så inte barnköket står direkt under regn. Kolla in här hur jag har målat om barnköket och gjort upphängningskrokar i guld.

 

Så glad jag blir av hur fint min bakplatta, som jag har gjort av ett hyllplan från Ikea, lyser mot bänkskivan. Ljusslingan är också till för att användas utomhus. Kolla in här hur jag spraymålar diskhon och spishällen i guld. ✨

  

Avslutar min renovering av barnköket med att göra vred för att höja och sänka värmen i ugnen – och lite belysning som är rörelsestyrda sätter jag in i micron, ugnen och kylen. ?

 

Kommentera