Fyll soffan med kuddar

Att sy har aldrig varit my cup of tea så därför har jag hållit mig långt ifrån sånna projekt ? men sen började jag med dockskåpsrenoveringen och upptäckte att det ändå kan vara ganska roligt ?? Här syr jag två egna kuddar som får dekorera soffan tillsammans med kudden från Lundby. På en liten rosa enkel kudde limmar jag fast dekorationspärlor på ena sidan.

 

Framsidan av den avlånga kudden får samma tyg som jag har använt till gardinerna i lekhörnan. Baksidan syr jag med samma tyg som pärlkudden.

 

Nu är soffan färdigpiffad ? I vardagsrummet finns också två små ramar med bilder som jag har gjort. Den gula ramen har jag gjort med lister i lind och den silvriga ramen har jag målat om en redan befintlig ram från Lundby med hobbylack i silver. Den gula ramen har en bild på min äldsta dotter när hon sitter vid poolen och hänger när vi åkte till Grekland våren 2015. I vägghyllan sitter en bild på den silvriga ramen på båda mina döttrar när vi kom hem från bb med vår lilla tjej. Det är första bilden på tjejerna ihop – roligt minne för de att ha inne i deras dockskåp.?

Kommentera