Gör din egen dekor till barnrummet

Med dekorplast kan man göra om möbler, väggar eller föremål superlätt! Den enfärgade dekorplasten som jag har använt är sponsrad av  Dekortorget – där finns det också superfina färdiga väggdekorer! I det här inlägget gör jag om en barnmöbel i Zoeys rum. Just nu fungerar möbeln som ett skötbord men man kan också göra om den till ett skrivbord. Så nöjd med möbeln då den har så mycket bra förvaring! Nedan har jag gjort fjärilar och en nyckelpiga och som ögon har jag limmat på små rörliga ögon. Hjärtana i rött och rosa är gjorda med hjälp av en figurstans.

 

Det var pilligt att göra ögonen till molnet och stjärnan – men så sött det blev tillslut ? Stansade ut munnen till stjärnan med hjälp av en mini formstans. För att få jämna stjärnor har jag ritat av kakformar.

 

Det tog sin tid att klippa alla delarna i dekorplasten, men man kan rita och sudda hur mycket som helst på baksidan så tillslut blev det som jag ville…

Kommentera