Gör om tv:n och fixa blomsterhållare till dockskåpet

För att kunna variera vilka tv-program som visas i dockskåpet har jag målat tv:ns skärmbild i magnetfärg. Tv:ns ram har jag bättrat på med silverfärg. För att göra tv-programmen har jag fotat några av Emmas favoritprogram och förminskat bilderna i datorn till rätt storlek till tv:ns skärm. Innan jag klistrade på en magnetplatta på baksidan laminerade jag in bilderna i plast för att göra dem mer tåliga att leka med.

@tantgredelinda gav mig idén att göra en blomsterhållare till dockskåpet – superrolig idé! Först pärlade jag med Hama mini. För att passa blomvasen fick det bli den minsta ring det gick för att också kunna ha plats för hål i blomsterhållaren. Efter strykning fick den svalna av för att sedan limmas fast på blomvaserna. Lagom till blomvasen blev två små scrapbooking blommor.

Kommentera