Hänga i guld

Guldtemat fortsätter i min köksrenovering i barnrummet! ⚜️ ? Jag byter ut dörrhandtaget till små knoppar som jag spraymålar i guld. Samma knoppar sätter jag fast på sidorna i köket för att kunna hänga upp fler leksaker. Knopparna jag använder heter GUBBARP från Ikea. Jag borrar med en 4 mm borr ett hål rätt igenom sidoväggen som jag sedan sätter fast guldknoppen med skruv.

 

Ovandelen av köket har tre knoppar på insidan och två knoppar på utsidan – så är det på både höger och vänster sida av ovandelen. Underdelen av köket har fem knoppar på höger sidan och på vänster sida har jag spraymålat en gallerförvaring från Flying Tiger. Avslutar med att måla skruvarna i guld som håller upp gallerförvaringen. Alla skruvar som syns efter knopparna kommer jag sedan att måla över med rosa färg så att de inte syns så mycket. ?

 

Kommentera