Hopphinder till kaninen

När jag var liten hade jag en vädur som hette Pluto ? I sommar när jag har varit i mina föräldrars sommarstuga så hittade jag mina gamla hopphinder jag snickrade ihop och målade till Pluto en sommar. Inser att jag länge har haft ett intresse att skapa saker ? Som gammal hästtjej blev jag inspirerad att göra hästhopphinder i miniatyr. Så av lister i olika storlekar och plaströr ställde jag mig och började såga och spika ihop bitarna. Här började jag med att göra ”muren”. Målade fyra stockar för att kunna variera höjden.

 

Ovan ser du att jag satte på flera korta bitar av lister på två längre – blev ett stakethinder ? Sågade ett plaströr i flera bitar för att kunna variera olika hinder. Målade sedan alla plaströr med en grön färg. Först ser du ett enkelhinder – det andra hindret snickrade jag ihop till ett trippelhinder så att det skulle bli lite mer utmaning för Pluto ?

 

Sista hindret ville jag göra lite mer färgglatt. Sågade ut små hörn på smala lister och målade i orange, gult och blått.?

Kommentera