Julklappsinslagning i dockskåpet

Jag blev inspirerad av Helenas Lyths fina julklappsinslagning att göra om julklapparna i dockskåpet. ? För att få rätt storlek på paketsnöret delar jag ett vanligt snöre i fyra delar på längden. På första paketet flätar jag ihop vitt och silverfärgat snöre – så fint mönster det blir! Jag ska prova att göra så på ett vanligt paket också!

Här jag jag vikt ett papper och klippt ut små minihjärtan i olika storlekar som jag limmar fast på paketet. Målar ett mönster med vit poscapenna.

Det här paketet var på gränsen att bli för pilligt! Klippte små bitar som jag föst limmade ihop som en ögla. Limmade sedan fast öglorna i ett mönster på paketet – avslutade med att limma fast en liten grön strassdetalj.

Har aldrig provat att vika påsar – och då ger jag mig på att först prova att vika en påse i miniatyrformat! Se bilden nedan hur jag har vikt alla delar. Använder en tandpetare för att limma de olika delarna. Viker ihop toppen till ett mönster och limmar fast ett presentsnöre och en rosa strassdetalj.

Här håller jag i en klapp för att du ska få en känsla av hur små julklapparna är!??

Kommentera