Kakfat med fyra våningar

Jag har länge velat prova att göra ett kakfat med olika våningar men aldrig hittat den kombinationen av tallrikar för att börja sätta igång. Men så fick jag idén i sommar att göra ett kakfat av olika silverfärgade tallrikar. Så här är resultatet efter sommarens olika loppisbesök. ?

 

Till mitt kakfat använder jag fyra olika tallrikar i olika storlekar och design. Den översta vill jag ha lite mer kupad så kan man lägga upp olika saker på kakfatet. För att sätta ihop våningarna använder jag en limpistol. Mellan varje våning använder jag små glasljusstakar.

 

Nu är den klar! På toppen limmar jag på en silverfärgad detalj som egentligen är en ljusstake. Jag gillar utmaningen att hitta olika saker med andra användningsfunktioner – men i kombination med annat blir det något nytt. ?

2 reaktioner på ”Kakfat med fyra våningar

Kommentera