Randig vägg till Moderummet

Idéen att göra ett Moderum till Emma började ur att hon och jag låg och kollade på flera avsnitt av Fixa rummet mitt i en magsjuka. Emma fastnade rejält för programavsnitten när de gjorde ett Moderum, ett Pysselrum och ett Enhörningsrum – så här är vår variant av ett Moderum – med inslag av enhörning, regnbåge och pyssel ? Så roligt det var att göra ett större projekt ihop med Emma ? Nedan ser du hur hon först spacklar och sedan rollar. Först rollade vi hela väggen med en ljuslila färg och sedan delade vi in väggen i ränder med hjälp av maskeringstejp och målade vissa ränder ljusrosa. Varför inte sätta upp lite stjärnor i guldig dekorplast?

 

 

Jag hade köpt en för liten ram till affischen så här gör jag en egenkomponerad inramning av den fina Belive in unicorns affischen! I och med att den ska hänga vid sängen så vill jag inte ha en tung ram med glasskiva. Jag limmar fast affischen med tapetlim på en större kartongbit och låter torka över natten. Skär sedan ut runt affischen och klär in kanterna med vit eltejp.?

 

 

 

Kommentera