Renovera skrivbordet till barnrummet

I somras hittade jag verkligen ett loppisfynd ? en gammal skolbänk och tillhörande stol. Exakt likadana hade jag själv i låg- och mellanstadiet på 80-talet ?? 50kr styck betalade jag! Väl hemma igen börjar jag med att tvätta av metallen och sen fortsätter jag med att slipa av all yta på trät med en elektrisk slip. Emma fick välja färger och beslutade tillsist att bänken ska vara rosa och stolen turkos – superfina möbelfärger från Panduro! Målade tre lager för att få bra hållbarhet och sen fick de stå och torka ifred i några veckor innan de åkte upp på Emmas rum.

  

Stolen får en blomkudde för att sitta lite mjukare.? Klipper ut stjärnor i dekorplast med guldfärg och sätter på ovansidan av bänken.?

 

Den här förvaringen i kartong kommer från Flying tiger – jag sätter på dekorplast med guldfärg på framsidan av alla lådorna. De små guldkronorna är dekor från Panduro som jag limmar på som handtag. Slutligen sätter på stjärnor på tidningshållarna i bokhyllan.??

   

Kommentera