Såga till ett bageri

Att bara gå på loppis är så roligt ? ännu roligare är när man hittar en skatt som man får göra om! I somras hittade jag den här fina gamla byrån med en annorlunda form – högsmal och med långa ben. När jag såg den visste jag att det var ett bageri till barnen som jag ville göra om den till – men hur jag skulle göra har växt fram under hösten.

Jag börjar först med att ta bort de två översta lådorna med tillhörande sidoskenor. Till det här projektet blir det premiär för mitt nya multiverktyg – sjukt bra att såga och slipa med! Först sågar jag ut ett titthål på framsidan.

 

För att såga ut en sne framsida behövde jag räkna ut sidorna med hjälp av pythagoras sats, men mina mattekunskaper från högstadiet satt inte i ??

Nedan ser du multiverktyget jag har använt mig av när jag sågar bort baksidan av lådorna. 

Så här ser bageriet ut med alla delar som är omgjorda. Nästa steg är att måla allt. Innan jag gör det slipar jag av allt trä med slipfunktionen i multiverktyget.?

 

Kommentera