Scrappa med snäckor

När jag scrappar tycker jag om att använda flera olika material. Det här inlägget handlar om hur jag scrappar en tavla av standfynden från Mallorcaresan. När den är klar kommer Tobbe få den i present när vi firar gummibröllop ? Jag börjar med att måla vågor med akrylfärg på ett scrapbookingpapper. När färgen har torkat stansar jag ut hål i pappret. Sen limmar jag på dekorationssand och låter det torka ordentligt.

När sanden har torkat skakar jag av all överflödig sand som inte har fastnat och limmar på snäckorna från Mallorca. För att få till vågor använder jag ett blått tylltyg som jag jag sätter fast med olika brads – gråa pärlor, vita pärlor och genomskinliga stenar. Jag tänker att det ska se ut som att det glimmar till lite i vattnet. Jag använder tyll också för att få lite bröllopskänsla.

Bilden på mig och Tobbe är tagen av min vän Elisabeth när vi är på stranden i Alcudia på Mallorca – hon är så himla duktig på ta fantastiska bilder! Vi hade en superhärlig resa som vi gjorde i början av sommaren. Jag vill få upp bilden i olika nivåer så därför använder jag häftkuddar med flera olika lager papper.

Till sist skriver jag med hobbyfärg på dekorationsstenar som jag limmar fast uppe i hörnet. Jag limmar scrapbookingen på plattan till Ikeas ram RIBBA. På den sista bilden i inlägget ser du hur scrapbookingen ser ut när den är klar med glaset på i ramen.

Kommentera