Smyckesförvaring till moderummet

Det blir så lätt att halsband och armband bara trasslar ihop sig i en låda – så här kommer min version av smyckesförvaring ? Jag och min dotter har blivit inspirerade från programmet Fixa rummet att just fixa till hennes rum. Ett moderum önskar hon sig då hon tycker om att sy och vill bli designer när hon blir stor. Jag borrar små hål i en vanlig tavelhylla från Ikea och limmar i små krokar. Borrar även hål på framsidan och skruvar i lite större krokar till diademen.

 

Målar alla krokar i hobbylack guld. Är så nöjd med resultatet ?? Enkelt för min dotter att själv ha ordning nu på smyckena ? För att dölja hålen på andra sidan från borrningen har jag limmat på ett tjockare tyg av svart fuskskinn på ovansidan av tavelhyllan.

 

 

Nedan sätter jag på en remsa dekorplast i guldfärg runt små värmeljushållare – perfekt att lägga i örhängen och hårtofsar.?

 

 

 

Kommentera