Smyckessortering på väggen

Jag älskar när jag blir inspirerad av en bild och sen går jag och tänker hur jag skulle vilja göra ett eget projekt ?? Den här smyckessorteringen har blivit till på det sättet. Jag såg en bild på Pinterst där de hade målat mörkbruna trälister och satt upp på väggen med spikar i för att hänga upp smycken. Jag gillar själv att göra egna träramar av lister och spika upp på väggen, så att göra en träram bestämde jag mig snabbt för att göra. Vi har sparat en av mina favorittapeter som vi hade som fondvägg i hallen i vår första lägenhet när vi flyttade tillbaka till Stockholm. Blev så glad när jag upptäckte att tapetresten skulle räcka att använda som bakgrund ? För att matcha tapeten målar jag ramen och listerna i silverfärg.

 

Nu är det dags att skruva fast alla krokar i mass! ? För att spara tid hamrar jag med en spik först ett hål i listerna, drar ut spiken och sedan snurrar jag fast krokarna. De två listerna som armbanden ska hänga på får en större storlek krok.

 

Jag är sjukt nöjd med smyckesförvaringen! ✨ Så lätt att ha överblick och välja från dag till dag vad jag vill ha på mig.?

 

Kommentera