Spelpjäser till Ordjakt

Nu kommer äntligen resultatet ? Kolla in vad jag ska göra av min samling med mjölklock! Efter cirka fem månaders sparande har jag fått ihop 270 stycken mjölklock (i min samling ingår även en påse fylld med mjölklock som jag fick av en underbar vän som vet precis vad man ska ge en diy-galen människa…?) Jag skriver bokstäver med en svart permanentpenna och på locken med vokaler gör jag även små prickar av hobbylack. Det slutar alltid med att jag använder regnbågens färger ?? Avslutar med att spraymåla alla mjölklock med en lackspray.

Fördelning av bokstäverna:
14 stycken mjölklock: A, E, I, O, S,
11 stycken mjölklock: B, D, F, G, H, L, M, N, R, T
7 stycken mjölklock: C, J, K, P, U, V, Y, Z, Å, Ä, Ö
4 stycken mjölklock: Q, W, X

Snart kommer fler inlägg om hur jag gör spelplanerna och spelburken! ?

 

Kommentera