Vem är jag?

Hej!

Roligt att du besöker min blogg! Vem är då jag? Jag heter Johanna och jag har haft som intresse att skapa olika saker i stort sett så länge jag kan minnas, men när jag flyttade hemifrån började jag skapa ännu mer. Då började jag med att måla tavlor i olja eller akryl. I mina första lägenheter fortsatte jag med att renovera om mina Ikea-möbler till mer personliga, bland annat gjorde jag ett mosaikmönster på vardagsrumsbordet.

Sen träffade jag min man Tobbe och snabbt insåg vi att vi hade ett gemensamt intresse att renovera och fixa hemma. I vår lilla etta i Västerås gjorde vi smarta lösningar och byggde på höjden med förvaring, eller så gjorde vi en snygg tavelvägg med en fondtapet där vi hängde våra ytterkläder.

Efter ytterligare några år upptäckte jag scrapbooking samt göra roliga dekorationer till bordsdukningar. Här blev jag helt såld! Mitt förråd med material till mitt skapande började växa rejält och tog liiite för mycket plats i lägenheterna.

2014 flyttade vi till vårt radhus från sjuttiotalet – NU har jag äntligen utrymme för min hobby! När jag packade upp mina flyttkartonger med allt material sa jag till Tobbe ”du anar inte hur lycklig jag är nu – att jag kan ha uppe mitt material istället för att de ligger i kartonger inne i en garderob!” Och här bor vi fortfarande med våra två underbara tjejer, Emma född 2011 och Zoey född 2015.

Jag hoppas att du blir inspirerad av mitt skapande jag lägger upp här på bloggen ☺️

Johanna Sellberg @kreativimera